Sacroterapia - regim cu "hrană vie" şi rugăciuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sacroterapia este o metodă de tratament fără medicamente, care se rezumă la respectarea unui anumit regim inspirat din Sfânta Scriptură. Bolnavul va mânca numai legume, fructe, seminţe şi

Sacroterapia este o metodă de tratament fără medicamente, care se rezumă la respectarea unui anumit regim inspirat din Sfânta Scriptură. Bolnavul va mânca numai legume, fructe, seminţe şi pâine neagră, va bea apă şi sucuri din fructe proaspete sau legume şi în loc de zahăr va utiliza miere de albine. Profesorul de Religie Aurel Simionescu crede că bolile îşi pot afla leac cu ajutorul sacroterapiei, dobândirea echilibrului sufletesc fiind urmată de a celui trupesc.
În urmă cu mai mulţi ani, prof. Simionescu ducea o viaţă dezordonată: fuma, nu mânca la ore fixe şi pierdea nopţi, ca ghid ONT. "Aşa am făcut ulcer, ne spune profesorul, iar chirurgii mi-au extirpat jumătate de stomac. Cu tot tratamentul, starea de sănătate nu s-a îmbunătăţit. Disperat, am apelat la sfaturile unui călugăr. Acesta mi-a dat să urmez un tratament inspirat din Biblie." După trei luni de regim, în care a mâncat numai legume, fructe şi cereale, netratate termic la mai mult de 42 de grade C, durerile au început să dispară şi starea de sănătate s-a ameliorat. Profesorul a asociat tratamentul cu rugăciunea neîncetată, cu Sf. Taine, Sf. Spovedanie, Sf. Împărtăşanie, Sf. Maslu şi Sfeştania regulată a locuinţei. Aurel Simionescu mai spune că legile Divinităţii sunt prezente în seminţe, frunze şi fructe, în care există hormonii de creştere şi multiplicare, iar hrana noastră trebuie să fie cea naturală, dată de Dumnezeu. Prof. Simionescu numeşte această alimentaţie "hrană vie". El propune două diete vegetariene care dau rezultate bune în colite, arsuri stomacale, care curăţă organismul, îl fortifică şi ajută la slăbit:
1. Morcovi (cinci bucăţi), o legătură de pătrunjel, o jumătate de kg, de păstârnac, o ţelină mică, o sfeclă şi un cartof. Sucul obţinut din acestea se bea împreună cu miez de pâine neagră, tărâţe de grâu înmuiate şi puţin grâu. Părţile lemnoase ale legumelor vor fi consumate separat, timp de trei săptămâni (3 linguri la o masă). Se poate adăuga peste ele zeamă de lămâie diluată în apă şi ceai de Isop (care nu se fierbe!) preparat de cu seară.
2. Cinci foi de salată verde, trei de varză, cinci de spanac, 15 urzici, cinci fire de pătrunjel, trei de leuştean, cinci fire de mărar, trei frunze de pătlagină, un castravete cu coajă, o roşie, un ardei gras verde, un gogoşar verde şi o bucată potrivită de dovleac crud. Toate acestea se consumă sub formă de salată.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite