SPUNE-MI CE MANANCI CA SA-TI SPUN CUM TRAIESTI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul ajutor in combaterea racelii ni-l dau alimentele bogate in Vitamina C - citricele, capsunile, macesele, patrunjelul, conopida. Prazul, de asemenea, este un puternic antiseptic. Daca raceala s-a

Primul ajutor in combaterea racelii ni-l dau alimentele bogate in Vitamina C - citricele, capsunile, macesele, patrunjelul, conopida. Prazul, de asemenea, este un puternic antiseptic. Daca raceala s-a instalat, trebuie sa consumam multe alimente bogate in Vitamina C si Zinc, prezent in compozitia ardeiului iute, a germenilor de grau, a supei de pui si costitei de miel. Cine suporta ardeiul iute este bine sa-l manance in diverse combinatii gastronomice. Ardeiul iute reprezinta un decongestionant formidabil al cailor respiratorii. Supa de pui are, de asemenea, un efect rapid in combaterea racelii pentru ca dizolva mucozitatile. Rezultate bune vom obtine band ceaiuri de patlagina, din muguri de plop negru si catina.
Reteta saptamanii
Pilaf de praz cu prune, stafide si muguri de plop
Cantitati: 1 kg praz, 150 g orez, 2 morcovi, 200 g prune uscate, 100 g stafide, 10 g muguri de plop negru macinati, marar, ulei de masline - 50 g. Pregatire: Se fierbe orezul separat de celelalte ingrediente. Apoi fierbem prazul taiat bucati de 3 cm, morcovii dati pe razatoare si fructele uscate. La final adaugam orezul fiert, mararul taiat marunt si uleiul. Se asezoneaza cu muguri de plop negru, macinati, in loc de piper.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite