SPUNE-MI CE MANANCI, CA SA-TI SPUN CUM TRAIESTI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Borsul amplifica energia pozitiva Grijile cotidiene ne impiedica, deseori, sa fim obiectivi. Cel mai mult au de suferit cei care vor ca totul sa fie perfect in jurul lor! Propria nemultumire si

Borsul amplifica energia pozitiva
Grijile cotidiene ne impiedica, deseori, sa fim obiectivi. Cel mai mult au de suferit cei care vor ca totul sa fie perfect in jurul lor! Propria nemultumire si criticile insistente le micsoreaza energia pozitiva. Din pacate, efectul acestor lamentari influenteaza negativ si anturajul lor. Pentru pastrarea energiei pozitive, o cura de dezintoxicare pe baza de bors proaspat, seminte de dovleac si nuci s-a dovedit excelenta. Daca aveti probleme cu colita, renuntati la nuci si consumati stafide. Cum procedam? Preparam un amestec din 0,500 ml bors, 1. apa plata, 0,500 ml ceai de galbenele si zeama de la o lamaie. Ingredientele se amesteca foarte bine si intreaga cantitate se consuma in decurs de o zi. Singurele alimente permise sunt samburii de dovleac si stafidele (sau nucile). Cura dureaza trei zile. Poate fi repetata la doua luni.

Reteta saptamanii
Cartofii pescarului
Cantitati: 1 kg cartofi noi, 500 g peste marinat, usturoi verde, ceapa, marar (cate o legatura), 2 oua, cimbru, 6 linguri iaurt, zeama de lamaie, 2 linguri faina. Preparare: fierbem cartofii, dupa ce i-am curatat de coaja, timp de 10 minute; separat fierbem cele doua oua. Dupa ce cartofii au fiert, vom scoate cu atentie o parte din miez, fara sa-i strivim. Cele doua oua fierte, tari, le amestecam cu bucatile de peste marinat, cu restul ingredientelor taiate marunt. Adaugam in compozitie si putina zeama de lamaie. Din iaurt, putin ulei si faina putem pregati un sos alb, pe care-l fierbem la foc mic. Acest sos il adaugam in compozitia cu peste si cu aceasta umplem cartofii. Apoi ii punem la foc mic, la cuptor, intr-o tava unsa si tapetata cu faina.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite