Rosii umplute cu tarhon si ciuperci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantitati: 6 rosii nu prea mari, alese pentru umplut, 3 rosii bine coapte, pentru sos, o legatura de tarhon, 4 ciuperci, 4 linguri ulei de masline, o ceapa mare, o lingurita de zahar, 2 catei de

Cantitati: 6 rosii nu prea mari, alese pentru umplut, 3 rosii bine coapte, pentru sos, o legatura de tarhon, 4 ciuperci, 4 linguri ulei de masline, o ceapa mare, o lingurita de zahar, 2 catei de usturoi, sare, supa de zarzavat - 2 cesti Preparare: Decupam "un capac" deasupra fiecarei rosii; cu ajutorul unei lingurite adunam miezul rosiilor si le punem la scurs. Nu aruncam insa capacelul decupat. Vom inabusi in putina apa si ulei usturoiul, ceapa si ciupercile, taiate marunt. Cand sunt pe jumatate fierte, adaugam pulpa rosiilor si celelalte 4 rosii, decojite si maruntite. Le lasam la fiert circa 15 minute, pentru ca zeama sa scada. Adaugam, in final, zaharul si tarhonul - taiat foarte marunt. Dupa ce clocoteste de 5,6 ori luam vasul de pe foc. Cand se mai raceste vom umple cu aceasta compozitie cele 6 rosii scobite de miez. Le asezam intr-o tava, turnam supa de zarzavat si le introducem la cuptor, la foc potrivit, 15 minute.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite