Rosii conservate in apa cu sare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantitati: rosii bine coapte, mici si rotunde, saramura: la 1. apa - o lingura de sare. Preparare: Rosiile alese vor fi sterse cu un servetel fara sa le spalam. Dupa aceea le intepam cu varful unei

Cantitati: rosii bine coapte, mici si rotunde, saramura: la 1. apa - o lingura de sare.
Preparare: Rosiile alese vor fi sterse cu un servetel fara sa le spalam. Dupa aceea le intepam cu varful unei scobitori, in 3-4 locuri. Le asezam in borcane, fara sa le strivim si deasupra turnam saramura. Borcanele le acoperim cu celofan dublu si le legam ermetic. Cine prefera poata sa le capseze. Dupa ce am sigilat borcanele, le vom pune in bain-marie pentru a le steriliza (o ora, pentru a fi sigure de reusita; vom considera o ora din momentul in care apa a inceput sa fiarba). Le luam de pe foc si le lasam sa se raceasca in aceeasi apa in care au fiert. Apoi stergem borcanele si le pastram la un loc racoros - camara sau pivnita.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite