Roşcatele sunt cele mai focoase femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile blonde se distrează mai mult în viaţă, dar roşcatele sunt cele care au cea mai activă viaţă sexuală dintre femei, este concluzia unui studiu publicat în Germania, informează

Femeile blonde se distrează mai mult în viaţă, dar roşcatele sunt cele care au cea mai activă viaţă sexuală dintre femei, este concluzia unui studiu publicat în Germania, informează Ananova.
Werner Habermehl, profesor de sexologie la Universitatea din Hamburg, a studiat viaţa sexuală a sute de femei şi a stabilit un raport direct între frecvenţa relaţiilor sexuale şi culoarea părului. "Viaţa sexuală a femeilor cu părul roşcat este în mod clar mai activă decât a femeilor cu păr de o altă culoare, au mai mulţi parteneri şi au relaţii sexuale mai frecvent decât media. Rezultatele studiului indică faptul că roşcatele îşi merită renumele", a declarat Habermehl. Profesorul a adăugat că femeile care îşi vopsesc părul roşu doresc să le semnaleze celor din jur că sunt în căutarea unui partener. "Chiar şi femeile care au o relaţie stabilă pot semnala inconştient partenerilor că sunt nefericite alegând să-şi vopsească părul în roşu. Este un mod de a le spune acestora că doresc ceva mai bun", a adăugat profesorul.Psihologul Christine Baumanns este de părere că, totuşi, nu femeile sunt responsabile pentru viaţa sexuală mai activă a roşcatelor, ci bărbaţii: "Roşu înseamnă pasiune, iar când un bărbat remarcă o roşcată, acesta crede că are de-a face cu o femeie directă şi atunci alege să fie şi el direct în ceea ce priveşte sexul".

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite