Rondele de curcan cu roşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ingrediente: 4 cepe, 4 căţei de usturoi, 1 kg de roşii, 10 rondele de carne de curcan (de câte 80 gr), 10 felii şuncă de pui, 10 linguri ulei de măsline, pătrunjel şi mărar (câte o

Ingrediente: 4 cepe, 4 căţei de usturoi, 1 kg de roşii, 10 rondele de carne de curcan (de câte 80 gr), 10 felii şuncă de pui, 10 linguri ulei de măsline, pătrunjel şi mărar (câte o legătură), iaurt.

Preparare: spălăm zarzavatul şi îl tăiem felii subţiri. Roşiile vor fi tăiate peştişor. Rondelele de curcan le înfăşurăm în felii de şuncă şi le fierbem înăbuşit în ulei de măsline cu apă. Vom înăbuşi şi roşiile cu ceapa şi usturoiul tot cu ulei de măsline la foc mic. Apoi adăugăm rondelele. La final vom presăra verdeţurile tocate mărunt. Delicioasele rondele se servesc calde, asezonate cu iaurt.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite