Retete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salata de heringi cu sparanghel Cantitati: 500 gr hering sarat, 500 gr sparanghel, 300 gr cartofi, 3 cepe, 6 rosii, 2 ardei grasi, 3 oua, 100 gr masline, cate 6 linguri otet de mere si ulei de

Salata de heringi cu sparanghel
Cantitati: 500 gr hering sarat, 500 gr sparanghel, 300 gr cartofi, 3 cepe, 6 rosii, 2 ardei grasi, 3 oua, 100 gr masline, cate 6 linguri otet de mere si ulei de masline, marar. Preparare: pestele se desareaza si se taie bucatele. Cartofii se fierb intregi, apoi se maruntesc in cuburi. Ceapa, ardeii, rosiile, sparanghelul se trec prin razatoare. De asemenea, cele 3 oua fierte tari. Toate ingredientele se amesteca cu atentie, sa nu se zdrobeasca. Vom asezona salata cu sosul facut din ulei, otet si mararul tocat marunt.

Salata de papadie, cu cas, marar si porumb
Cantitati: 400 g cas, un pahar de 200 g umplut cu frunze si tulpinite de papadie, 2 legaturi de marar, 8 linguri boabe de porumb fiert (sau din conserva), 4 linguri ulei de masline, zeama de la o lamaie, usturoi 68 catei. Preparare: spalam frunzele si tulpinitele de papadie si le tocam marunt. La fel procedam si cu mararul si usturoiul. Vom taia casul in cubulete mici si le amestecam in castron cu verdeturile. La final, adaugam porumbul, uleiul si zeama de lamaie. Salata va sta la frigider macar 30 de minute, inainte de a fi servita.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite