Retete pentru cei din zodia Fecioarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rulada cu branza, spanac si busuioc Cantitati: 500 g spanac fiert, 300 g branza de vaci, 4 oua, 4 linguri boabe de porumb fiert, 100 g pesmet, 100 g zahar, 50 g unt, putina sare, 2 crengute de

Rulada cu branza, spanac si busuioc Cantitati: 500 g spanac fiert, 300 g branza de vaci, 4 oua, 4 linguri boabe de porumb fiert, 100 g pesmet, 100 g zahar, 50 g unt, putina sare, 2 crengute de busuioc, 10 linguri faina. Preparare: 3 oua se bat spuma, se adauga cate o lingura de zahar, pana cand albusurile se intaresc. Adaugam, pe rand, galbenusurile, sarea si faina. Compozitia este pusa la cuptor, intr-o tava unsa cu unt si pesmet. Cand foaia s-a copt, se pune pe un tifon umezit. Dupa ce s-a racit, intindem pe toata foaia spanacul fiert si tocat marunt. Peste stratul de spanac presaram boabele de porumb, branza de vaci amestecata cu oul ramas si busuiocul faramitat. Rulam foaia cu atentie, cu ajutorul tifonului. Rulada va sta la frigider circa o ora, inainte sa o taiem in felii groase de 3 cm. Poate fi servita ca aperitiv. Supa bogata Cantitati: 3 cartofi, 2 morcovi, 1 gulie, o varza mica dulce, 1 ceasca de mazare, 2. supa de pasare, 2 linguri ulei de masline, patrunjel verde, doua oua, iaurt. Preparare: Legumele se taie in fasii de forma taiteilor. Supa se pune sa fiarba cu boabele de mazare. Separat, celelalte zarzavaturi vor fi inabusite in unt si se adauga in supa, sa clocoteasca circa 15 minute. Ultimele ingrediente - oul, uleiul de masline, iaurtul si patrunjelul - se pun cand supa se ia de pe foc.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite