Reteta saptamanii - Supa de dovlecei cu nucsoara si hasmatuchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantitati: 5 dovlecei, 4 cartofi, 2 cepe, 3 rosii, marar si hasmatuchi, 3 morcovi, iaurt, 2 nucsoare macinate. Preparare: Curatam zarzavatul, pe care, taiat marunt, il punem la fiert. Dupa ce acesta

Cantitati: 5 dovlecei, 4 cartofi, 2 cepe, 3 rosii, marar si hasmatuchi, 3 morcovi, iaurt, 2 nucsoare macinate. Preparare: Curatam zarzavatul, pe care, taiat marunt, il punem la fiert. Dupa ce acesta a fiert, il trecem prin sita. Peste acest piure vom turna zeama in care au fiert legumele si punem supa la foc mic. Adaugam verdeturile tocate marunt. Supa va fi asezonata cu iaurt si praf de nucsoara.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite