Prăjitură cu nucă şi tărâţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compoziţie: 2 căni de tărâţe de grâu, o cană făină de orez, câte 5 linguri de miere de albine, stafide, nucă măcinată şi alune, nucă de cocos, afine din dulceaţă - 2 linguri. Coaja de

Compoziţie: 2 căni de tărâţe de grâu, o cană făină de orez, câte 5 linguri de miere de albine, stafide, nucă măcinată şi alune, nucă de cocos, afine din dulceaţă - 2 linguri. Coaja de portocală şi de lămâie se adaugă în final, după gust.
Preparare: amestecăm ingredientele, cu excepţia nucii de cocos. Prăjitura o punem într-o tavă tapetată cu celofan. După preparare, trebuie să ţinem prăjitura la rece, timp de cel puţin 4 ore. După aceea o tăiem cu paharul, ca pe gogoşi sau sub formă de romburi; o garnisim cu nucă de cocos. Cine doreşte poate să amestece nuca de cocos cu praf de vanilie.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite