Piept de pui cu legume şi anason

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compoziţie: un piept de pui, o ţelină, 2 morcovi, 4 linguri ulei de măsline, câte o linguriţă de anason şi cimbru pisate, o legătură de mărar.Preparare: Vom curăţa morcovul şi ţelina,

Compoziţie: un piept de pui, o ţelină, 2 morcovi, 4 linguri ulei de măsline, câte o linguriţă de anason şi cimbru pisate, o legătură de mărar.
Preparare: Vom curăţa morcovul şi ţelina, le tăiem în formă de bastonaşe de 8-10 cm lungime şi le fierbem 10 minute în apă clocotită. Vom unge o folie de aluminiu cu ulei, pe care aşezăm carnea şi legumele fierte doar pe jumătate. Presărăm pe deasupra cimbrul şi anasonul, adăugăm uleiul şi le împachetăm în folie. Friptura cu legumele vor sta la cuptor circa 30 de minute. După acest interval vom desface folia, conţinutul pachetului va fi aşezat pe un platou. Vom asezona cu mărar tocat mărunt.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite