Morcovul, leac universal
0Morcovul contribuie, în mod semnificativ, la apărarea organismului în faţa agenţilor externi în timpul iernii. El conţine vitamina A, provitamina A (carotenul), vitamina C şi complexul
Morcovul contribuie, în mod semnificativ, la apărarea organismului în faţa agenţilor externi în timpul iernii. El conţine vitamina A, provitamina A (carotenul), vitamina C şi complexul vitaminic B, alături de săruri minerale, hidraţi de carbon şi pectine.
Aceste substanţe active îi conferă calităţi terapeutice de excepţie: este cicatrizant gastric, antianemic, diuretic, depurativ, laxativ, detoxifiant activ, stimulator hepatic şi renal.
Eugen Giurgiu, doctor în biochimie, specialist în fitoterapie şi nutriţie, subliniază că preparatele din morcovi sunt benefice într-un număr mare de boli: ulcere gastrice, colite, enterite, cancere de sân, diabet şi diverse eczeme. Consumul frecvent de morcovi previne şi îmbătrânirea prematură.
Cocteil antiîmbătrânire
Ingrediente: 5 morcovi, o ţelină de mărime mijlocie, 5 roşii şi o legătură de pătrunjel.
Preparare. Amestecaţi sucul obţinut din fiecare ingredient. Obţineţi un cocteil absolut miraculos pentru sănătate.
Faceţi o cură de zece zile cu această băutură, care este foarte utilă şi în combaterea efectelor stresului.