Metodă inovativă de a estompa ridurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care doresc să scape de riduri, de vergeturi sau de cicatrice pot face acest lucru cu ajutorul unei tehnologii ce îmbină radiofrecvenţa şi laserul fracţional: sistemul eMatrix, numit şi radiofrecvenţă fracţională.

Procedura a fost lansată recent la noi în ţară, iar specialiştii spun că prin această metodă se pot obţine rezultate vizibile asupra imperfecţiunilor pielii încă de la prima şedinţă. Tratamentul este minim invaziv, apărând o uşoară roşeaţă şi umflătură a zonei tratate timp de două zile, şi necesită o perioadă de recuperare redusă, persoana în cauză putându-şi relua activităţile zilnice în scurt timp.

Potrivit esteticienilor, avantajul acestei proceduri este că poate fi aplicată indiferent de anotimp sau de culoarea pielii şi nu se interzice expunerea la soare, aşa cum se întâmplă în cazul terapiilor cu laser. În plus, tratamentul se face personalizat, prin reglarea adâncimii şi gradului de încălzire a pielii, în funcţie de problemă. În general, se recomandă trei-patru şedinţe, într-un interval de patru-şase săptămâni, iar o şedinţă durează între 10 şi 20 de minute. Costul unei şedinţe variază între 150 şi 300 de euro, iar terapia nu este indicată femeilor însărcinate sau persoanelor cu boli de piele.

Citiţi mâine în „Adevărul Sănătate"

- Dosar: Cum recunoşti alimentele falsificate
- Care sunt categoriile de produse alimentare cel mai uşor de contrafăcut
- Ce conţin ele şi ce consecinţe are consumul lor îndelungat
- REPORTAJ: BPOC - când respiraţia din fiecare clipă înseamnă un efort
- Proteza implantabilă BAHA redă auzul
- În ce condiţii se ajunge la «cuţit» cu hernia de disc
- Beneficiile terapeutice ale acupuncturii urechii

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite