Mazare batuta cu maioneza si busuioc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantitati: 500 g mazare verde, 3 cepe, 1morcov, 1 cartof, 4 catei usturoi, 4 fire busuioc uscat ce se rasneste, maioneza. Pregatire: Mazarea se pune la inmuiat, timp de o ora. Se scurge apa si se

Cantitati: 500 g mazare verde, 3 cepe, 1morcov, 1 cartof, 4 catei usturoi, 4 fire busuioc uscat ce se rasneste, maioneza. Pregatire: Mazarea se pune la inmuiat, timp de o ora. Se scurge apa si se pune la fiert cu o cantitate de apa, cat sa acopere boabele. In timp ce fierbe, la foc mic, se adauga celelalte zarzavaturi. Cand mazarea a fiert, impreuna cu toate zarzavaturile, se paseaza. Apoi se bate spuma si se serveste cu maioneza (1-2 linguri la o portie) si se asezoneaza cu busuioc macinat.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite