Lăptişorul de matcă pur scade colesterolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lăptişorul de matcă în stare pură are efecte terapeutice remarcabile: reduce nivelul colesterolului din sânge şi măreşte rezistenţa la efort.

Potrivit unor studii recente efectuate de oamenii de ştiinţă din Japonia, acest produs este un bun tonic al sistemului nervos, ajutând la refacerea celulelor nervoase şi favorizând conexiunile dintre neuroni.

El are efecte terapeutice mult mai bune decât cele ale lăptişorului de matcă prelucrat, fiind mai bogat în vitamine şi în enzime. În stare pură, conţinutul de vitamine din complexul B este mai mare decât cel din drojdia de bere.

Doza zilnică recomandată poate atinge şi un gram, lăptişorul de matcă administrându-se sublingual, cu 15 minute înainte de micul dejun.

Curele cu lăptişor de matcă ar trebui să dureze aproximativ trei săptămâni şi se fac în special primăvara şi toamna. Aceste cure sunt benefice pentru persoanele de orice vârstă. Produsul se păstrează la rece şi este distribuit în PLAFARELE dotate cu frigidere (mai ales în cele din Capitală).

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite