Frigărui cu legume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

6 porţiiCantităţi: 3 morcovi mari, 3 cepe, 2 ardei graşi, 3 felii de varză, 3 roşii, 4 foi de dafin, 2 dovlecei, 4 căţei de usturoi, 3 crenguţe cimbru, 6 linguri ulei de măsline, zeama de la

6 porţii
Cantităţi: 3 morcovi mari, 3 cepe, 2 ardei graşi, 3 felii de varză, 3 roşii, 4 foi de dafin, 2 dovlecei, 4 căţei de usturoi, 3 crenguţe cimbru, 6 linguri ulei de măsline, zeama de la o lămâie, 4 beţişoare pentru frigărui.

Preparare: spălăm legumele, le scurgem de apă şi le tăiem rondele, cu excepţia ardeilor, care vor fi tăiaţi în fâşii de 4 cm. În vârful fiecărui băţ de frigăruie vom pune un căţel de usturoi, apoi vom înşira legumele câte una din fiecare fel. Înainte de a pune frigăruile pe grătar, le scufundăm în zeama de lămâie amestecată cu uleiul de măsline. Deasupra presărăm condimentele. Se prăjesc pe un grătar încins.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite