Demers pentru un stil de viaţă sănătos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alimentaţia dezechilibrată şi sedentarismul afectează sănătatea omului modern, spun specialiştii. De aceea, a fost demarată acţiunea „Lanţul culorilor“.

Campania se va desfăşura între 23 iunie şi 1 iulie şi este prima fază a „Programului pentru un stil de viaţă sănătos“. Cu această ocazie se va realiza un sondaj prin care se urmăreşte aflarea numărului de români care au un stil de viaţă sănătos.

Participanţii la campanie pot alege, în funcţie de stilul de viaţă, panglici şi brăţări de o anumită culoare. Astfel, culoarea roşie este pentru cei sedentari şi mâncăcioşi, culoarea galbenă pentru cei care încearcă să mănânce echilibrat şi să facă mişcare, verde pentru cei activi şi atenţi la alimentaţie şi culoarea neagră pentru cei neglijenţi şi indiferenţi.

Cei interesaţi mai pot alege una dintre culorile ce caracterizează stilul lor de viaţă accesând site-ul www.putindinfiecare.ro. Aici vizitatorii pot să se să informeze despre ceea ce înseamnă un stil de viaţă sănătos, dar şi să citească ultimele noutăţi din campanie.

Rezultatele  campaniei vor fi anunţate în data de 14 iulie, urmând să înceapă următoarele două faze ale programului, care implică şi acţiuni de educare a populaţiei.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite