Cum putem să ne înfrumuseţăm rapid de Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrele de estetică medicală sunt suprasolicitate de Sărbători
Centrele de estetică medicală sunt suprasolicitate de Sărbători

Procedurile cosmetice şi estetice pentru obţinerea unui aspect proaspăt sunt cele mai solicitate în această perioadă. Măştile cu caviar şi cu aur, injecţiile cu acid hialuronic şi cu botox, remodelarea corporală şi albirea dinţilor sunt metode cu efect imediat.

Măştile şi tratamentele cosmetice care au în componenţă ingrediente preţioase au preţuri mai mari comparativ cu tratamentele cosmetice obişnuite, dar sunt considerate mai eficiente şi mai sigure, pentru că nu dau reacţii alergice şi nu irită tenurile sensibile.

Aurul conferă strălucire

Recomandate mai ales persoanelor trecute de 35 de ani, măştile cu praf de aur sunt indicate pentru atenuarea ridurilor fine.

Pentru a fi eficiente, tratamentele faciale pe bază de aur trebuie să fie aplicate respectând anumiţi paşi. „Iniţial, se face peeling, apoi se aplică o mască pe bază de colagen, un ser nutritiv care trebuie să conţină vitamine, oligoelemente şi enzime, iar la final se aplică o mască ce conţine pulbere de aur şi miere", explică Beatrice Raţiu, consultant în tratamente corporale la salonul Betty Blue din Bucureşti.

După tratament, tenurile obosite sunt revitalizate, iar, pe lângă efectul calmant şi antialergic, pulberea de aur conferă şi strălucire pielii. Un tratament facial complet pe bază de aur poate ajunge în saloane la preţuri de 300 de lei.

Caviarul are efect de lifting

Fiindcă are proprietăţi nutritive şi hidratante, caviarul este indicat pentru tratarea tenurilor ridate, obosite şi terne. Acestea îşi pot recapăta prospeţimea şi aspectul luminos şi după un singur asemenea tratament.

Efectul se datorează concentraţiei mari de proteine care tonifică pielea, având efect de lifting. În plus, pielea dobândeşte un aspect neted şi satinat.

Profitaţi de pachetele speciale

Mai multe clinici oferă de Sărbători, în cadrul unei singure programări, mai multe tipuri de tratamente estetice.

Există chiar şi posibilitatea realizării simultane a unor tratamente de stomatologie estetică (albire, faţetare), dar şi de estetică facială, precum umplerea ridurilor cu acid hialuronic, mărirea buzelor, atenuarea ridurilor de expresie cu toxină botulinică, peeling chimic, rehidratare dermică şi chiar rezolvarea sudoraţiei excesive prin injectarea cu botox.

De asemenea, există clinici care oferă, în această perioadă, pentru orice tratament minim invaziv efectuat, vouchere în valoare de 300 de euro pentru tratamente cu toxina botulinică.

Puteţi scăpa de 10 kilograme

Slăbirea rapidă este posibilă cu ajutorul unei diete echilibrate şi cu tratamente speciale cu aparate ultraperformante. Un exemplu este Eximia, aparat care foloseşte ultrasunetele de frecvenţă joasă pentru a reduce ţesutul gras.

„Aparatul nu distruge celula grasă, ci stimulează procesul fiziologic de transformare a grăsimilor în energie", explică Adrian Stănescu, directorul clinicii Sansage din Capitală. Cu acest aparat se poate acţiona asupra a trei regiuni diferite într-o singură şedinţă şi sunt necesare 10 şedinţe pentru a pierde 10 kilograme.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite