Coşuleţe de roşii cu icre de fasole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ingrediente: 8 roşii mari, 300 g fasole cu bobul mare, o linguriţă de cimbru, 4 linguri de ulei de măsline, 5 roşii foarte coapte, 2 linguri de pesmet, mărar şi pătrunjel, câte o legătură,

Ingrediente: 8 roşii mari, 300 g fasole cu bobul mare, o linguriţă de cimbru, 4 linguri de ulei de măsline, 5 roşii foarte coapte, 2 linguri de pesmet, mărar şi pătrunjel, câte o legătură, două cepe.
Preparare: cele opt roşii mari vor fi scobite de miez. Acesta se fierbe împreună cu fasolea şi cu cele 5 roşii mici. (De precizat că boabele de fasole trebuie lăsate să se înmoaie cel puţin 6 ore). După ce fasolea a fiert, se lasă la răcit, apoi se trece prin sită. Pasta obţinută se amestecă cu pesmet, cimbru, verdeţurile tocate mărunt şi uleiul de măsline. Vom umple fiecare roşie cu această compoziţie. Cozile de la mărar şi pătrunjel vor fi împletite şi adăugate la fiecare roşie, în formă de toartă, la roşia-coşuleţ umplută.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite