Conopida previne cancerul de colon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spune-mi ce mănânci Conopida este o valoroasă sursă de vitamine, cunoscută pentru eficienţa sa în prevenirea şi tratarea cancerului, în special a celui de colon. Această legumă conţine

Spune-mi ce mănânci

Conopida este o valoroasă sursă de vitamine, cunoscută pentru eficienţa sa în prevenirea şi tratarea cancerului, în special a celui de colon. Această legumă conţine cantităţi importante de sulf, calciu, magneziu şi potasiu.

Datorită aportului caloric redus, conopida este utilă în curele de slăbire, subliniază fitoterapeutul Eugen Giurgiu.

Reţeta săptămânii

Friptură de curcan cu conopidă  

Timp de pregătire: o oră
Calorii: 220/ porţia
Ingrediente:  500 g carne de curcan, o conopidă, 50 ml vin alb,100 ml ulei de măsline, 3-4 foi de dafin, o linguriţă de cimbru, supă de zarzavat.

Preparare: Conopida se desface în bucheţele, se spală şi se căleşte într-un vas cu puţin ulei de măsline. Când sunt gata, bucheţelele se presară cu cimbru.

Carnea, aşezată într-o tavă unsă cu ulei şi presărată cu cimbru, se pune în cuptor. După 20 de minute, se întoarce friptura şi se stropeşte cu supa de legume.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite