Chiftele din fasole cu tarhon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantităţi (6 porţii): 50 g fasole boabe, 2 morcovi, o ţelină, 2 cepe, o legătură de mărar, o linguriţă de cimbru măcinat, 3 linguri pesmet, o legătură tarhon, 4 căţei de usturoi, 100 ml

Cantităţi (6 porţii): 50 g fasole boabe, 2 morcovi, o ţelină, 2 cepe, o legătură de mărar, o linguriţă de cimbru măcinat, 3 linguri pesmet, o legătură tarhon, 4 căţei de usturoi, 100 ml ulei de măsline.
Preparare: lăsăm fasolea la înmuiat, cel puţin 10 ore. Îi schimbăm apa şi o punem la fiert, la foc potrivit. După 30 de minute vom adăuga zarzavaturile rase pe răzătoarea mare şi tarhonul tăiat mărunt. Vom păstra apa în care le-am fiert, iar fasolea şi zarzavaturile le trecem prin maşina de tocat. În această pastă vom adăuga usturoiul pisat, mărarul şi cimbrul - tocate foarte mărunt. Vom omogeniza acest piure din care vom prepara chifteluţele. Înainte de a le prăji în ulei de măsline, le trecem prin pesmet. Delicioasele chifteluţe pot fi servite cu o garnitură de salată asortată de sezon sau din broccoli cu mărar.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite