Cartofi-surpriză
0Cantităţi: 8 cartofi, 400 g ciuperci, 300 g roşii, două cepe, 2 căţei de usturoi, câte o legătură de pătrunjel şi mărar, 150 g ulei de măsline, cimbru - după gust.Preparare: Curăţăm
Cantităţi: 8 cartofi, 400 g ciuperci, 300 g roşii, două cepe, 2 căţei de usturoi, câte o legătură de pătrunjel şi mărar, 150 g ulei de măsline, cimbru - după gust.
Preparare: Curăţăm cartofii şi le decupăm un căpăcel. Vom scoate miezul cu linguriţa şi punem cartofii la fiert. Ciupercile tăiate felii şi ceapa tocată mărunt se călesc în ulei până când zeama lăsată de ciuperci scade la jumătate. Atunci adăugăm roşiile decojite şi tăiate peştişor, usturoiul pisat, verdeţurile tocate mărunt şi cimbrul. Umplem cartofii cu această compoziţie, apoi îi punem la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit