COSMETICA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum scapam de barbia dubla Un handicap cu care se confrunta femeile este si barbia dubla. Cauzele aparitiei acestei pungi de grasime inestetice sunt variate: mostenirea ereditara, pierderea

Cum scapam de barbia dubla
Un handicap cu care se confrunta femeile este si barbia dubla. Cauzele aparitiei acestei pungi de grasime inestetice sunt variate: mostenirea ereditara, pierderea elasticitatii pielii in zona gatului si, evident, cresterea in greutate. Handicapul amintit poate fi combatut cu succes!
1. Cand barbia dubla se datoreaza unei mosteniri ereditare, specialistii afirma, fara nici un dubiu, ca prima grija trebuie sa se indrepte spre tonifierea muschilor gatului. Exercitiile vocale care trebuie facute in fata oglinzii, zilnic, dimineata, constau in repetarea a 5 vocale - A, E, I, O, U - cu maxilarul relaxat. Sfatul altor specialisti vizeaza un exercitiu fizic (in termeni populari se numeste "bate toba"). Cu dosul palmelor, zona critica este lovita ritmic (dupa ce a fost unsa cu o crema de tonifiere a muschilor), timp de 10 minute.
2. Pentru recuperarea elasticitatii pielii in zona gatului, situatie ce favorizeaza acumularea straturilor de grasime sub barbie, se apeleaza tot la creme, de aceasta data la cele care activeaza circulatia sangelui (cremele trebuie sa contina nalba mare, menta, soc, ulei de salvie). Crema se aplica in strat mai gros pe toata portiunea cuprinsa de la urechi la barbie. Dupa 5 minute, vom apela la masaj pana cand toata crema a fost absorbita de piele. In acest sens, o crema ce contine angelica face minuni!
3. In privinta barbiei duble care se datoreaza cresterii in greutate, terapia este mai complexa. Se incepe cu o dieta (o cura cu grape-fruit) prin care se elimina si grasimile, si toxinele din organism. Dieta se asociaza cu exercitiile pentru intarirea muschilor gatului si masajul cu crema de tonifiere folosita in primul caz.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite