Butoiaşe cu gogoşari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ingrediente: 6 morcovi groşi (diametrul de 4-5 cm), 50 g brânză de vaci, o legătură de mărar, 2 gogoşari, 2 linguri ulei de măsline, 3 ouă de prepeliţă, o linguriţă de cimbru. Preparare:

Ingrediente: 6 morcovi groşi (diametrul de 4-5 cm), 50 g brânză de vaci, o legătură de mărar, 2 gogoşari, 2 linguri ulei de măsline, 3 ouă de prepeliţă, o linguriţă de cimbru.
Preparare: curăţăm morco vii şi îi fierbem întregi în apă cu cimbru, timp de 15 minute. Apoi îi scoatem din apa în care au fiert şi îi tăiem în bucăţi de 5-6 cm lungime. Îi scobim de miez. În locul acestuia preparăm o umplutură din gogoşari raşi mărunt, ouăle fierte şi tăiate mărunt, mărarul tocat, brânza de vaci şi uleiul de măsline. Butoiaşele vor fi legate cu fire de mărar (pe orizontală) care imită doagele butoaielor. Deasupra punem felioare subţiri de roşie ca un capac. Aşezăm butoiaşele pe un platou cu salată şi verdeţuri - tarhon, pătrunjel. Cine doreşte poate servi această delicatesă cu iaurt sau maioneză.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite