Budincă de spanac cu cimbru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compoziţie: 1 kg spanac, 4 ouă, 100 g parmezan ras, 100 g ulei de măsline, 5 linguri iaurt, 10 linguri lapte, 6 linguri făină, o linguriţă cimbru.Preparare: Curăţăm şi spălăm bine

Compoziţie: 1 kg spanac, 4 ouă, 100 g parmezan ras, 100 g ulei de măsline, 5 linguri iaurt, 10 linguri lapte, 6 linguri făină, o linguriţă cimbru.
Preparare: Curăţăm şi spălăm bine frunzele de spanac. Le fierbem la foc potrivit în apă cu cimbru. După ce a fiert, trecem spanacul prin sită şi-l amestecăm cu lingura de lemn. În acest piure adăugăm gălbenuşurile şi celelalte ingrediente. La sfârşit, adăugăm albuşurile bătute spumă.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite