Boala Crohn, tratată cu un medicament antiimpotenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sistem imunitar slab, nu unul hiperactiv, pare a fi cauza bolii Crohn, o afecţiune cronică inflamatorie care produce ulceraţii în intestine, susţin cercetătorii englezi. Sistemul imunitar

Un sistem imunitar slab, nu unul hiperactiv, pare a fi cauza bolii Crohn, o afecţiune cronică inflamatorie care produce ulceraţii în intestine, susţin cercetătorii englezi. Sistemul imunitar slab nu are capacitatea de a distruge bacteriile din organism, mai spun aceştia, care au descoperit că un medicament pentru disfuncţia erectilă poate duce la tratarea acesti afecţiuni. Acesta îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la persoanele care suferă de boala Crohn. Echipa de cercetători a comparat răspunsul sistemului imunitar la pacienţii cu boala Crohn şi la cei sănătoşi, în cazul unor răniri minore.
Ei au descoperit că pacienţii cu Crohn au produs mai puţine celule albe care luptă cu infecţia. După injectarea unei forme inofensive din bacteria E. Coli, s-a dovedit că fluxul de sânge către zona afectată nu a fost atât de crescut ca la subiecţii sănătoşi.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite