Bivolaru "fiul lui Dumnezeu" şi "salvatorul planetei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

că Gregorian Bivolaru se consideră un trimis al lui Dumnezeu pe Pământ. Festivităţile de ziua lui Guru l-ar fi făcut să pălească şi pe Nicolae Ceauşescu. În direct cu Dumnezeu ! Printre

că Gregorian Bivolaru se consideră un trimis al lui Dumnezeu pe Pământ. Festivităţile de ziua lui Guru l-ar fi făcut să pălească şi pe Nicolae Ceauşescu.

În direct cu Dumnezeu !
Printre documentele aflate în posesia ziarului Adevărul se numără şi "dialogurile" membrilor MISA cu "Dumnezeu". Am ales din acest "dialog", în care "Dumnezeu" îi învaţă cum să se comporte în MISA, documentul intitulat "Rugăciunea de 24 de ore". Una dintre întrebările adresate de membrii MISA "Doamne, Te rog din inimă, spune-ne cum să ne pregătim pentru ziua lui Grieg". Răspunsul celui de "Sus", conform documentului MISA: "Pentru voi, ziua lui Grieg, din anul care vine va fi cea mai mare sărbătoare spirituală la care aţi participat vreodată. Nici nu vă puteţi imagina Marea Mea Graţie care se va revărsa prin Grieg, dar şi direct, asupra voastră în aceste momente, unice pentru voi. Să priviţi această sărbătoare ca pe o adevărată comuniune cu Mine. Acolo, Grieg va fi canalul, Eu voi fi cu adevărat cu voi, mai aproape şi mai palpabil ca niciodată". "Mesajul" lui "Dumnezeu" se întinde pe o pagină tip A 4 şi depăşeşte toate limitele pe care le-ar putea bănui cineva din afara MISA. "Dumnezeu" continuă: "Trebuie să înţelegeţi că El (n.red. - Grieg) are forţa şi învestitura Mea pentru a impulsiona trezirea spirituală a planetei, a voastră, şi prin aceasta intrarea în Marea Lumină Spirituală, a întregului sistem solar, precum şi a zonelor subtile asociate".

49 de zile de rugăciune pentru ziua lui Bivolaru
Mai mult, imaginarul "Dumnezeu" le promite membrilor MISA că dacă vor continua "sub bagheta lui Grig" atunci "veţi ajunge cu adevărat la Mine", Îndemnul de supunere totală faţă de Grieg este apoi subliniat şi cu mai multă tărie de falsul Dumnezeu al MISA. "Iubiţi-l pe maestrul vostru şi, în felul acesta, vă veţi apropia cât mai mult de Mine şi de Iisus. Nu pricepeţi că Eu, direct, dar şi prin el şi Iisus, voi impulsiona şi susţine Marea Translaţie?". "Dumnezeu" dă apoi "indicaţii" despre organizarea zilei de naştere a lui Gregorian Bivolaru. Bineînţeles, membrii vor trebui să se roage cu şapte lumânări la o poză a lui Grieg. "Tapasul", cum este denumită ceremonia, va dura 49 de zile. "Urmăriţi ca în toată această perioadă să aveţi la voi permanent o mică poză a lui Grieg, de preferinţă cea distribuită la mare". Iar "Dumnezeu" dă şi sfaturi despre implicarea civică a membrilor MISA: "şi, ca un semn de adevărată cinstire a maestrului vostru, a Mea, de fapt, aştept angrenarea voastră plenară în acţiunile la unison pentru salvarea planetei, a României şi a voastră". În cele din urmă, "Dumnezeu" le mai transmite încă o dată mesajul: "Sunteţi copiii mei dragi, vă iubesc mult şi de asta vi l-am trimis pe Grieg. Iubiţi-vă, iubiţi pe semenii voştri, iubiţi-l pe Grieg, pe Iisus, iubiţi-Mă pe Mine în tot ce iubiţi şi veţi atinge, în felul acesta, înţelepciunea şi fericirea supremă: veţi fi cu Mine".

"Cavalerii" MISA, în luptă cu Apocalipsa
Adevărul deţine şi o altă "convorbire" a membrilor MISA cu "Dumnezeu". Prin aceasta membrilor MISA li se transmite că sunt ultimii apărători ai planetei în faţa Apocalipsei. "Cel de Sus" le transmite: "Eu vă ajut şi vă susţin permanent în această operă grandioasă de purificare - fără suferinţe - a voastră, a ţării, a planetei, cu influenţe benefice pronunţate asupra întregului sistem solar". "Dumnezeu" aminteşte apoi de "tehnicile miraculoase" pe care membrii MISA le-ar fi primit deja, fapt care "vă racordează direct la Energia Mea Supremă" şi că "lecţiile voastre de yoga devin tot mai mult adevărate evenimente spirituale, cu influenţe directe benefice" ţării şi planetei. "Cel de Sus" le promite apoi că dacă vor respecta ce le cere vor "primi" şi alte "tehnici". Membrii MISA sunt apoi lăudaţi cum prin "eforturile" lor vor opri Apocalipsa şi mai ales "aţi înlăturat pericolul unui cutremur, care ar fi produs milioane de victime în România şi suferinţe mari celor rămaşi" şi că ţara noastră va deveni apoi "liderul spiritual de necontestat pe planetă". "Dumnezeu" le mai promite că vor afla că "România şi neamul românilor sunt leagănul spiritualităţii şi culturii planetare".
"Dumnezeu" se declară apoi supărat pe membrii MISA: "Tot ce vă cer este să fiţi vigilenţi. Sacrificiul vostru va fi răsplătit neimaginat de mult, prin accesul vostru într-o lume divină(...) Nu uitaţi că, pe drept cuvânt, soarta întregii planete, nu numai a ţării şi neamului românilor, este în mâna voastră (...). Relaxarea voastră deja a durat destul! Faceţi-vă datoria sfântă, legământul sacru pe care vi l-aţi asumat, când aţi venit aici!". Într-un final li se promite că "veţi fi împreună într-o Românie Mare, ţara în care Iisus va veni în glorie" şi că "veţi intra în rândul elitei spirituale a Universului".

Sexul folosit pentru controlarea adepţilor
Ca mai toate sectele şi MISA foloseşte diferite tactici de controlare a adepţilor. Sexul este una dintre cele mai importante. Condiţionarea relaţiilor sexuale de "performanţele" în interiorul sectei, de ascultarea şefului suprem duce la transformarea adeptului într-un supus. Mai sunt folosite pedepsele, atât fizice, cât şi materiale.

Ilegalităţile MISA fac obiectul a 15 dosare penale
Activitatea Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut face obiectul a nu mai puţin de 15 dosare care cuprind infracţiuni din aproape tot Codul Penal. Pe lângă acuzaţiile de trafic de persoane, spălare de bani, evaziune fiscală şi activităţi ilegale de video-chat, adepţii lui "Guru" Bivolaru mai sunt cercetaţi şi pentru deţinerea de staţii de emisie- recepţie care funcţionau pe frecvenţa guvernamentală, vătămarea gravă sub forma infirmităţii psihice permanente, acte de terorism, şantaj, încălcarea drepturilor de autor şi multe altele. Ultimul dosar, care a fost deschis la sesizarea Federaţiei Comunităţilor evreieşti din România şi Centrul pentru Studiul Evreilor în România, face referire la caracterul antisemit al MISA. Gregorian Bivolaru, Ovidiu Buruiană, Camelia Roşu şi Petru Roşu sunt acuzaţi că "au publicat şi difuzat cărţi cu caracter xenofob, rasist şi antisemit", furnizân-du-se titlurile cărţilor, editurile şi numeroase citate. Până acum, procurorii au analizat peste 50.000 de materiale, incluzând cărţi, cursuri, fotografii, casete sau bileţele scrise de mână. Aproape 20.000 de casete video şi CD-uri au fost expertizate de specialiştii ORDA, 250 dintre acestea fiind folosite ca mijloace de probă. Specialiştii au luat la puricat şi 40 de hard-disk-uri şi 50 de unităţi informatice folosite la video-chat-uri erotice. Procurorii au identificat mai bine de 300 de imobile aparţinând unor apropiaţi ai lui Gregorian Bivolaru, în care ar fi fost desfăşurate activităţi ilegale. Dintre acestea, 70 de case, apartamente, garsoniere, boxe şi sedii de fundaţii au fost deja puse sub sechestru. Totodată, au fost audiaţi peste 100 de martori, din care 50 au depus mărturii relevante. Anchetatorii au mai efectuat şi 200 de recunoaşteri din grup. Pentru ca acest tablou să fie complet, au fost înfiinţate şase comisii rogatorii internaţionale.

"Veţi fi împreună într-o Românie Mare, ţara în care Iisus va veni în glorie, veţi intra în rândul elitei spirituale a Universului"
Promisiunea lui "Dumnezeu" făcută prin Guru

"Iubiţi-l pe Grieg, pe Iisus, iubiţi-Mă pe Mine în tot ce iubiţi şi veţi atinge, în felul acesta, înţelepciunea şi fericirea supremă: veţi fi cu Mine"
Mesajul lui "Dumnezeu" adresat membrilor MISA

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite