Bioenergoterapia poate trata boli grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timpul terapiei poate apărea senzaţia de furnicături sau de încălzire a pielii
În timpul terapiei poate apărea senzaţia de furnicături sau de încălzire a pielii

Prin tehnicile de echilibrare a energiilor se pot remedia de la probleme digestive până la cancer. Gândirea negativă afectează câmpul energetic al organismului, ceea ce creşte riscul de îmbolnăvire. Corectarea acestor dezechilibre grăbeşte vindecarea.

Câmpul energetic (aura umană) este întreţinut de psihic şi poate fi influenţat de modul în care gândim, de stările sufleteşti sau chiar de câmpul energetic al altor persoane cu care intrăm în contact, explică specialiştii în bioenergoterapie.

Această aură controlează starea de sănătate, susţin specialiştii. „În cazul unei gândiri sau stări psihice necorespunzătoare (negative), câmpul energetic poate fi afectat şi, prin el, şi organismul. Bioenergoterapeutul, folosind varii tehnici de echilibrare energeticã, poate corecta acest câmp, ceea ce în timp duce la o îmbunătăţire a sănătăţii fizice şi psihice", spune Tiberiu Molnar, bioenergoterapeut.

Rezultate bune în orice tip de afecţiune

La bioenergoterapie se poate apela în cazul unui număr mare de boli cronice, chiar şi în cazul celor în care medicina tradiţională nu a dat rezultate. „Până în prezent, am aplicat metoda pe mii de persoane care m-au solicitat cu diverse probleme de sănătate.

Cazurile cele mai frecvente în care sunt solicitat şi am înregistrat succese sunt: cancer, probleme digestive, afecţiuni ginecologice, tulburări endocrinologice, afecţiuni reumatice, epilepsie, diabet, tensiune arterială, probleme respiratorii, afecţiuni ale
sinusurilor, stres, insomnii şi foarte multe cazuri de infertilitate", completează Tiberiu Molnar.

În ce constă metoda?

Într-o primă fază, bioenergoterapeutul localizează zonele din corp în care există un blocaj energetic. Apoi, după o frecare uşoară a palmelor, le aşază direct pe zona afectată sau la o anumită distanţă, în funcţie de afecţiune. Şedinţa durează, în general, între unu şi trei minute. Sunt cazuri în care este necesar ca terapia să se facă un timp mai îndelungat, însă nu poate depăşi 10 minute.

În timpul şedinţei, persoana tratată poate simţi furnicături, o uşoară încălzire a pielii sau o stare de relaxare. De asemenea, în primele trei sau patru zile de terapie este posibil ca pacientul să manifeste stări de somnolenţă şi să transpire mai mult.

Şedinţele se fac zilnic, timp de o săptămână, se face o pauză de la trei la şase săptămâni şi apoi se repetă. „Pentru a da rezultate, este indicat ca pacientul să participe la toate şedinţele recomandate de terapeut.

După a doua sau a treia serie de şedinţe, acesta poate face un set de analize medicale pentru a vedea dacă starea de sănătate s-a ameliorat.

De exemplu, în cazul unui chist ovarian, pacienta poate deja după a doua serie de şedinţe să facă o ecografie şi să observe că acesta a dispărut. Se întâmplă în 90 la sută din cazuri", menţionează bioenergoterapeutul.

Nu exclude tratamentul clasic!

În funcţie de afecţiune şi de atitudinea pacientului, rata de succes a procedurii poate varia, însă în 80 la sută din cazuri are succes. Specialiştii atrag atenţia că această metodă nu exclude tratamentul prescris de medic sau alte terapii pe care pacientul le urmează deja.

„Bioenergoterapia nu trebuie să fie considerată singura metodă care aduce rezolvarea unei probleme de sănătate. Recomandarea mea este ca mai ales persoanele care suferă de o afecţiune gravă să se adreseze mai întâi medicului", atrage atenţia Tiberiu Molnar.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite