Băi cu struguri la privat şi cu nămol la stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băi cu struguri la privat şi cu nămol la stat
Băi cu struguri la privat şi cu nămol la stat

Sanatoriile balneare de pe litoral sunt asaltate de turişti şi în extrasezon. La Ana Aslan din Eforie Nord străinii fac tratamente cu fructe şi Gerovital, iar cei care merg la sanatoriile de stat fac curele cu nămol de Techirghiol.

Citiţi şi:


Ruşi, egipteni, canadieni, francezi şi belgieni trec în fiecare an pragul centrului Ana Aslan SPA, de la Hotel Europa din Eforie Nord, de patru stele, pentru a face tratamente de recuperare. Turiştii fac băi cu struguri, masaje cu pietre vulcanice, împachetări cu alge şi mezoterapie fără ace. 

Olguţa Rarinca, din Galaţi, are un pachet de 12 zile cu băi cu nămol, duş subacval, hidromasaj, împachetări cu parafină, ultrasunete şi masaj uscat. Pentru terapie, plus cazare cu demipensiune, a plătit 4.300 de lei.

Tratamente antistres

La Cocor SPA, în Neptun Olimp, pachetele disponibile în extrasezon sunt şi pentru cei care vor să scape de stresul cotidian. „Am venit acum două zile, iar prima impresie este la superlativ. Luasem un pachet de şapte zile şi am prelungit la 12. Am plătit 1.000 de euro pentru mine şi soţul meu, cu pensiune completă.“, a declarat Ioana Grigore (41 de ani),din Bucureşti.

La Sanatoriul Balnear de la Techirghiol, mii de persoane beneficiază de tratament pentru afecţiuni dermatologice sau reumatismale. „Eu sufăr de coxartroză şi vin la Techirghiol de nouă ani. Fac tratament de două ori pe an, iar acum sunt internată pentru zece zile“, a declarat Victoria Antohi, din Constanţa.

Preţuri ca-n plin sezon

Atât centrele private, cât şi  sanatoriile de stat practică aceleaşi preţuri ca în timpul verii.

La Ana Aslan SPA, un pachet de şase zile, care include consultaţie medicală, patru proceduri pe zi şi şapte nopţi de cazare cu pensiune completă costă 532 de euro de persoană. La Hotel Cocor, pachetul de relaxare cu şase zile de SPA şi şapte de cazare costă 2.089 de lei, cu pensiune completă. La Techirghiol, preţurile variază între 50 şi 100 de lei pe zi în funcţie de cameră.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite