Adolescenţii britanici nu se grăbesc să-şi piardă virginitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescenţii britanici nu par grăbiţi să-şi piardă virginitatea, peste două treimi aşteptând să aibă vârsta legală de 16 ani pentru a trece la fapte, relatează AFP. Răbdători,

Adolescenţii britanici nu par grăbiţi să-şi piardă virginitatea, peste două treimi aşteptând să aibă vârsta legală de 16 ani pentru a trece la fapte, relatează AFP.
Răbdători, tinerii britanici nu sunt cu toate acestea prudenţi, 38% din tineri recunoscând că nu folosesc întotdeauna prezervativul într-o primă relaţie sexuală cu un nou partener, potrivit acestui sondaj realizat de Ministerul Sănătăţii, BBC şi postul de televiziune MTV. Utilizarea pilulei contraceptive, şi faptul de a fi... "prea beat" explică această situaţie. Marea Britanie este de altfel ţara din Europa Occidentală care numără cele mai multe mame adolescente - 42,8 la mia de tinere sub 18 ani - şi statul cu "cel mai mare grad de prevalenţă a bolilor sexuale transmisibile în Europa de Vest", potrivit "The Guardian". În ceea ce-i priveşte pe abstinenţi, ei reprezintă 3% din fete şi 4% din băieţii cu vârste peste 24 de ani.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite