A început sezonul crosurilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din această lună, pasionaţii de mişcare au de unde alege: va avea loc cel puţin un cros sau un concurs de biciclete în fiecare weekend. Acum câţiva ani, concursurile de bicicletă, maratoanele sau crosurile aveau 100-200 de participanţi fiecare.

Anul acesta, organizatorii Maratonului de la Bucureşti din toamnă, aflat la a treia ediţie, preconizează 2.000 de participanţi. Puţini străini, majoritatea români. Pentru că românii au început să facă mai multă mişcare. Asta din dorinţa de a mai face lucruri diferite în weekend, de a oferi un model copilului, cocoşat de statul în faţa calculatorului, sau din motive de sănătate.

„Prelegerile" medicilor din presă din ultimii ani dau roade: jumătate de oră de mişcare pe zi pune sângele în circulaţie, întârzie îmbătrânirea, previne bolile cardiovasculare, menţine supleţea,  mobilitatea, se vorbeşte chiar de îmbunătăţirea vieţii sexuale... În contextul acesta, te invităm duminică, 8 mai, în piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti, la crosul „Click! Sănătate".

Poţi câştiga biciclete, abonamente la sală, storcătoare de fructe şi alte premii surpriză! Înscrierile la cros se fac de la ora 7.30, pe baza talonului din revistele „Click! Sănătate", „Click! pentru femei" şi din ziarele „Adevărul" şi „Click!" de vineri, 6 mai. După cros, eşti aşteptat la concert Raluk, Amna şi Crush. Startul crosului se dă la ora 10.00! 

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite