Ramona Bădescu îşi închide cârciuma de Revelion - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre închiderea localului de Revelion de către Ramona Bădescu, băiatul pe care l-a născut Kourtney Kardashian sau revenirea Rocsanei Marcu la TV. Printre alte subiecte, Laura Cosoi devine oficial bucureşteancă, iar Kate Hudson este sătulă să i se spună că e mofturoasă.

Ramona Bădescu îşi închide cârciuma de Revelion. Vin vremuri grele pentru vedetele care s-au lansat în afaceri. Cei care au resimţit deja efectele crizei economice sunt patronii de restaurante, lăsaţi baltă de clienţi, chiar în prag de Sărbători.

A început numărătoarea inversă pentru Revelion, însă dacă doriţi să ciocniţi un pahar de şampanie într-un restaurant VIP, gândiţi-vă de două ori înainte, scrie Click.

Din lipsă de clienţi, cele mai multe localuri sunt închise, iar acelea care funcţionează nu organizează mese festive. Cine e de vină? Criza, strigă, într-un cor, patronii.

Kourtney Kardashian a născut. Vedeta a născut luni dimineaţă la Los Angeles un băiat pe care l-a numit Mason Dash Disick, potrivit Showbizspy.

Kourtney Kardashian şi iubitul ei Scott Disick au anunţat că vor avea un copil în august. Cei doi, care s-au despărţit anul trecut după ce ea l-a acuzat că a înşelat-o, erau nerăbdători să devină părinţi.

"În fiecare seară eram acasă şi citeam articole despre bebeluşi. Nu îmi doream altceva decât să stau acasă cu ea, să mă bucur de compania ei, să mă uit la burtică şi să fiu cu ea", a declarat Scott, citat de Click.

Rocsana Marcu revine la TV. Rocsana Marcu revine pe micile ecrane cu o emisiune proprie. Conform celui mai recent număr al revistei “PRO TV Magazin”, ea va modera un show de divertisment, care va fi difuzat de canalul Sport Klub.

Rocsana a devenit mamă cu doi ani în urmă, iar de atunci, apariţiile ei la televiziune au fost doar accidentale, scrie Libertatea.

Laura Cosoi devine oficial bucureşteancă. Problemele administrative, de care s-a lovit în cei şapte ani de când s-a mutat în Capitală, au determinat-o pe Laura Cosoi, interpreta lui Tantzi în serialul de epoca Aniela, să ia în sfârşit o decizie.

"Pentru mine este un pas important, fiindcă sunt foarte ataşată de casa mea de la Iaşi, iar schimbarea buletinului pe adresa din Bucureşti înseamnă să accept 100% o nouă etapă din viaţa mea", spune vedeta Acasa TV, citată de Cancan.

Kate Hudson, sătulă să i se spună că e mofturoasă. Actriţa Kate Hudson este sătulă să i se spună că este mofturoasă, anunţă Libertatea.

Vedeta de la Hollywood, care are un băieţel de cinci ani, s-a declarat exasperată de speculaţiile care apar în presă, spunând că nu este cu nasul pe sus niciodată.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite