Trupa Proconsul, nemulţumită de câştiguri - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre părerea băieţilor de la Proconsul despre înacsările de Revelion, umorul vedetei Mariah Carey sau aniversarea zilei de naştere de către Gheorghe Gheorghiu. Pintre alte subiecte, Mihaela Rădulescu susţine că la Monaco se doarme puţin şi scump, iar Jennifer Anistor are o relaţie cu Orlando Bloom, potrivit unor zvonuri.

Trupa Proconsul, nemulţumită de câştiguri. Cu toate că au avut cinci concerte în noaptea de Revelion, în urma cărora au încasat 30.000 de euro, băieţii de la Proconsul sunt cam nemulţumiţi. Au şi motive, din moment ce anul acesta au fost nevoiţi să-şi scadă tariful pentru o reprezentaţie de la 11.000 de euro, la 6.000. Ei nu sunt optimişti nici în ceea ce priveşte anul 2010, care nu se anunţă prea bogat financiar la capitolul concerte, scrie Click.

Mariah Carey, cea mai nostimă persoană. Potrivit soţului ei, Nick Cannon, Mariah este foarte amuzantă şi îl face mereu să râdă. "E probabil cea mai nostimă persoană de pe Pământ, iar eu nu spun asta despre mulţi oameni pentru că sunt comedian şi e foarte greu să ma faci să râd, însă ea mă face să râd tot timpul", spune Nick despre soţia lui. Canon spune că nu doar ceea ce spune Mariah este amuzant ci şi ceea ce face, iar în acest context a amintit momentul în care cântăreaţa l-a prins de fund în timp ce urca pe scenă la America’s Got Talent, scrie Showbizspy, potrivit Click.

Gheorghe Gheorghiu şi-a aniversat ziua la castel.
Născut în prima zi a anului, cu 55 de ani în urmă, Gheorghe Gheorghiu şi-a serbat ziua de naştere duminică, în stil medieval, într-un veritabil castel, în vecinătatea Capitalei. Este vorba de imobilul bunei sale prietene, apreciata artistă plastică Mariana Calfa. Trubadurului i-au fost alături mulţi prieteni, dar şi tatăl său. Mesenii au fost “omeniţi” cu vin ales, specialităţi fine de peşte şi fripturi la proţap, anunţă Libertatea.

Mihaela Rădulescu: "La Monaco se doarme puţin şi scump". Vedeta susţine că locul în care a ales să locuiască departe de România, alături de fiul ei, este raiul pe pământ. Mihaela se simte în siguranţă în fiecare zi, întrucât Moanco are cea mai scăzută rată de infracţionalitate din Europa. "Dacă eşti sărac, gen 200 euro în buzunar, poţi mânca-dormi în Monaco, 2 zile. Da, se poate, mai ales pe Quai Antoine, adică în zona portuară, dar şi în Fontvieille sau în alte cartiere" a spus Mihaela Rădulescu, citată de Cancan.

Jennifer Aniston cu Orlando Bloom? Anul trecut au circulat tot felul de zvonuri cum că fosta soţie a lui Brad Pitt, actriţa Jennifer Aniston (40 de ani), şi vedeta seriei “Piraţii din Caraibe”, Orlando Bloom (33 de ani), ar fi împreună. Acest lucru a fost negat vehement de cei doi, mai ales că, oficial, Orlando se iubeşte de doi ani cu supermodelul Miranda Kerr, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite