Pepe a pus lacăt pe localul de pe Centură - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre închiderea restaurantului deţinut de Pepe, cauza morţii moştenitoarei imperiului Johnson & Johnson sau vacanţa cântăreţului Connect-R. Printre alte subiecte, Andrei Ţîrdea plânge pe Facebook după Andreea Mantea, iar Angelina îi face ochi dulci lui Johnny Depp.

Pepe a pus lacăt pe localul de pe Centură. Ionuţ Pascu a luat, anul trecut, prin intermediul tatălui său, Ion Talent, în chirie resturarantul „Hanul Vânătorului”, situat pe centură. Afacerea s-a dovedit însă a fi una falimentară. Câştigă din cântări şi pierde în afaceri! Soistul Ionuţ Pascu, alias Pepe, a luat, recent, o mare lovitură la buzunare, el văzându-se nevoit să-şi închidă restaurantul "Hanul Vânătorului", pe care îl l-a închiriat prin intermediul tatălui său, Ion Talent, în urmă cu doar un an, scrie Click.

Diabetul a ucis-o pe Casey Johnson.
Potrivit raportului medicului legist, moştenitoarea imperiului Johnson & Johnson a murit din cauza diabetului. Casey Johnson , 30 de ani, a murit în urma unei complicaţii acute a diabetului care se numeşte cetoacidoză diabetică. Este vorba despre o lipsă de insulină, care a favorizat intrarea în comă. Casey , lesbiană convinsă, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles, pe 4 ianuarie, relatează Click.

Connect-R şi Diana au petrecut o săptămână de vis în Dubai.
Cântăreţul Connect-R şi iubita lui, Diana, şi-au luat vacanţă pentru o săptămână şi au plecat către meleagurile mai calde, şi anume în Dubai. "Am rămas impresionat de ceea ce am văzut acolo, oamenii sunt foarte politicoşi şi în acelaşi timp profesionişti în ceea ce priveşte turismul", a spus Connect-R pentru Libertatea.

Andrei Ţîrdea plânge pe Facebook după Andreea Mantea. Andrei Ţîrdea nu poate să o uite pe Andreea Mantea, ba chiar mai mult, a devenit depresiv. Trist şi singur, Andrei a postat pe pagina sa de Facebook câteva texte siropoase care ar putea să o sensibilizeze pe Andreea Mantea.Poate că Andrei este foarte sensibil şi nicdecum un "fătălău", aşa cum l-a numit Alexandra, fosta sa soţie, scrie Cancan.

Angelina îi face ochi dulci lui Johnny Depp. După ce în ultima vreme au circulat zvonuri conform cărora Angelina Jolie şi iubitul ei, Brad Pitt ba s-au despărţit, ba se pregătesc să păşească spre altar, o altă bombă zguduie presa americană. Revista Star susţine că frumoasa actriţă a pus ochii pe celebrul, Johnny Depp, alături de care joacă în filmul “The Tourist”, şi e hotărâtă cu orice preţ să îl despartă pe acesta de partenera lui, Vanessa Paradis, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite