Cum se obţine indemnizaţia pentru copiii născuţi în 2006

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Datorită modificării legislaŢiei, actele necesare pentru obţinerea indemnizaţiei pentru copiii născuţi după data de 1 ianuarie 2006 se depun la primării. Dosarele trebuie să conţină mai

Datorită modificării legislaŢiei, actele necesare pentru obţinerea indemnizaţiei pentru copiii născuţi după data de 1 ianuarie 2006 se depun la primării.
Dosarele trebuie să conţină mai multe documente: copie carte de identitate mamă/tată; copie certificat de naştere copil sau, după caz, copie livret familie; declaraţia angajatorului din care să rezulte că mama a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit; adeverinţă de la Administraţia Financiară, dacă mama realizează venituri din activităţi profesionale independente sau agricole; şi cererea pentru obţinerea indemnizaţiei. Primăria Sectorului 3 a anunţat că, la această instituţie, dosarele se pot depune începând cu data de 16 ianuarie, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului - Sector 3, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, zilnic, între orele 9-15 şi 17-19. Primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, a desemnat patru asistenţi pentru a prelua astfel de solicitări.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite