O'Driscoll nu merge la nunta Prinţului William. Are antrenament!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucător emblematic al echipei de rugby a Irlandei, Brian O'Driscoll a fost invitat la nunta Prinţului William, programată în 29 aprilie, la Londra. El s-a scuzat spunând că are antrenament şi nu poate să-şi lase colegii singuri...

Este ştiută pasiunea Prinţului William pentru sport. Deloc întâmplător, aşadar, acesta are pe lista invitaţilor la nunta sa numeroşi campioni. Unii dintre ei l-au anunţat, din timp, că nu vor putea veni deşi se simt măguliţi pentru atenţia care le este acordată. Ultimul care a refuzat, politicos, invitaţia este Brian O'Driscoll. "Am un antrenament vineri şi, deşi mă simt onorat, nu voi putea veni. Ar fi ciudat... Să le cer colegilor mei să se antreneze, la ora 18.00, iar eu să merg la nuntă... Spiritul de echipă este mai important chiar şi după doisprezece ani...", a explicat emblematicul rugbyst irlandez, care a adăugat că soţia sa, actriţa Amy Huberman, va fi prezentă la ceremonia de la Londra.

Brian O'Driscoll a adăugat că nunta va fi ceva incredibil. "Două miliarde de oameni o vor urmări... Eu, însă, mă voi pregăti pentru meciul cu Toulouse (n.r. - semifinala din Cupa Europei, care are loc la Dublin). Îl cunosc pe William. Este un bărbat cu şarm, deschis, normal", a mărturisit el în "The Guardian".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite