Daily Mail i-a inventat o fostă iubită prinţului William

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un material despre fostele iubite ale prinţului William, invitate la nunta regală, site-ul britanic Daily Mail a făcut o gafă de proporţii, confundând-o pe iubita lui Guy Ritchie, cu una dintre fostele lui William.

Aşa cum se poate observa în imaginile de mai jos, Daily Mail a publicat o fotografie cu Jacqui Ainsley, partenera la nunta regală a fostului soţ al Madonnei, dar în text şi în descrierea aferentă imaginii, pulicaţia susţine că aceasta este actriţa Isabella Calthorpe, una dintre fostele iubite ale prinţului.



Într-o fotografie publicată de Reuters apare Jacqui Ainsley alături de Guy Ritchie. Puteţi observa că este aceeaşi tânără ca în poza de mai sus, pe care Daily Mail o confundă cu o fostă iubită a prinţului.

image



Printre cei invitaţi la nunta regală s-au aflat şi câteva dintre fostele sale iubite, cu care a rămas în relaţie de prietenie şi care s-au obişnuit cu ideea că nu vor deveni prinţese.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au cunoscut pe vremea studenţiei, la Universitatea St. Andrews din Scoţia şi sunt împreună de opt ani. Înainte de această relaţie, William a fost, în 1999, cu Davina Duckworth-Chad, acum căsătorită.

image

Ele ar fi putut ajunge în locul lui Kate Middleton

Actriţa Rose Farquhar i-a furat inima prinţului prin vara lui 2000 şi au rămas apropiaţi şi după ce au încetat să formeze un cuplu.

image
image

Jecca Craig este prietena din adolescenţă a prinţului William. Aceştia s-au întâlnit când aveau 16 ani.

image

Şi Olivia Hunt a făcut parte din viaţa amoroasă a prinţului, dar relaţia lor s-a finalizat după ce a apărut în peisaj Kate Middleton.

Prinţul William a fost văzut flirtând la o petrecere cu Isabella Anstruther - Gough - Calthorpe în 2004, fapt care ar fi dat naştere unor conflicte în relaţia sa cu Kate.

Arabella Musgrave l-a întâlnit pe William la un meci de polo, prin 2001, dar plecarea prinţului la St. Andrews a adus şi despărţirea lor.

image
image
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite