Imagini în exclusivitate cu ultimele pregătiri pentru nunta regală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nunta regală dintre prinţul William şi Kate Middleton este aşteptată cu nerăbdare de britanici. Cu numai o zi înainte de marele eveniment, pregătirile au intrat pe ultima sută de metri: străzile au fost decorate în straie de sărbătoare şi peste 2.000 de agenţi de pază au fost trimişi în patrulare.

Echipaţi cu saci de dormit, corturi, pături, mâncare, termosuri, geci de ploaie şi loţiune de soare, englezii au venit din toate colţurile ţării în piaţa din faţa Catedralei Westminster. La mare căutare sunt suvenirurile cu chipul mirilor, producătorii din întreaga lume întrecându-se, în ultimele luni, în invenţii ciudate care au legătură cu nunta regală din Marea Britanie.

Cel mai aşteptat eveniment al anului va fi urmarit de peste şapte mii de jurnalişti din întreaga lume, în Londra fiind aşteptaţi este două milioane de britanici şi turişti.

Prinţul William şi Kate Middleton au participat, miercuri seară, la o repetiţie generală a ceremoniei prin care va fi oficiat mariajul lor, în timp ce aproximativ o mie de militari au parcurs în zori traseul procesiunii, informează AFP.

FOTO: Gettyimages/Guliver:

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite