Rugby-ul, sportul cu cei mai mulți invitați la nunta princiară de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lista invitaților la nunta princiară de la Londra, de ieri, s-au aflat și oameni de sport. Dintre aceștia, șase au fost fie rugbyști, fie antrenori de rugby sau foști practicanți ai acestui sport. Interesant este că trei dintre ei, singurii de altfel, au declinat participarea din diverse motive.

Primul dintre cei care a anunțat că nu va veni a fost neozeelandezul Richi McCaw, căpitanul All Blacks. Acesta a spus că se pregătește pentru Cupa Mondială pe care țara lui o va găzdui la toamnă. Nici căpitanul Irlandei, Brian O'Driscoll, nu a putut ajunge. Ieri, el avea antrenament cu selecționata provinciei Leinster, care va disputa astăzi, la Dublin, semifinala Cupei Europei, cu Toulouse (Franța). Brian a fost reprezentat, totuși, la nuntă, de soția lui, actrița actriţa Amy Huberman. În sfârșit, la ceremonii n-a asistat nici Will Carling, fostul căpitan al echipei Angliei, cel despre care s-a spus că a fost foarte apropiat de Prințesa Diana, mama Prințului William.

În ciuda acestor absențe, rugby-ul, sport care îi este foarte drag actualului Duce de Cambridge, a avut trei reprezentanți la nunta princiară. Este vorba despre Sir Clive Woodward, antrenorul care a condus Anglia spre câștigarea titlului mondial în 2003, Gareth Thomas, galezul care a devenit primul rugbyst care a recunoscut public că este homosexual, și Mike Tindall, internațional englez, membru al Ordinului Imperiului Britanic și viitor soț al Prințesei Zara Phillips, verișoara Prințului William.

Cel mai cunoscut în România dintre sportivii prezenți la nuntă a fost fotbalistul englez David Beckham, care a venit alături de soția lui, Victoria, fostă componentă a trupei Spice Girls. De asemenea, pe lista invitaților au figurat multiplul campion olimpic și mondial la înot Ian Thorpe, dar și un om al sporturilor ecvestre, jocheul Sam Waley-Cohen. Cu toate că nu sunt practicanți, și părinții jucătorului de tenis Tim Henmann pot fi trecuți în categoria celor care au avut legătură cu sportul și s-au aflat în Catedrala Westminster - interesant este că n-a venit și fiul acestora...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite