"Te iubesc, hai să ne sărutăm": cititorii pe buze dezvăluie dialogurile intime dintre William şi Kate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul în care uşile din sticlă ale balconului de la Palatul Buckingham s-au deschis, la 13:26 ora locală, mulţimea adunată scanda deja "sărutaţi-vă"! Au aşteptat câteva minute, însă în cele din urmă au văzut ce aşteptau: Kate şi William s-au sărutat, şi nu o dată, ci de două ori.

Înainte de această scenă, cei doi au zâmbit, le-au făcut cu mâna celor prezenţi şi au făcut schimb de câteva cuvinte. În ciuda celor peste 12.000 de jurnalişti prezenţi, au fost şi discuţii care niciun mirofon sau cameră de filmat nu le-a putut surprinde.

Deşi nu pot fi confirmate, frânturi din discuţiile dintre Kate şi William sau alţi invitaţi au fost publicate în presa străină, după ce au fost consultate mai multe persoane care citesc pe buze, scrie Abc News.

În faţa catedralei Westminster Abbey, Prinţul Harry şi-a întrebat fratele dacă este pregătit pentru ceea ce urmează. William a dat din cap afirmativ.

La nuntă

Acceaşi întrebare a primit-o şi Kate Middelton, din partea tatălui său. "Eşti pregătită?", a întrebat Michael Middleton, iar ea a răspuns "Da, sunt".

Ceea ce orice tată i-ar spune fiicei în ziua nunţii, Michael a adăugat "Arăţi minunat".

Când Kate a ajuns lângă William, în faţa altarului, prinţul i-a şoptit: "Eşti fabuloasă, frumoasă!" Apoi, s-a întors către Michael Middleton şi i-a spus în glumă: "Trebuia să facem o nuntă mică, în familie".

După ceremonie, a avut loc un schimb de felicitări între membrii familiei regale. Camilla i-a şoptit reginei Elisabeth: "Totul a decurs foarte bine". "Foarte bine", a aprobat regina.

Cele mai importante momente ale nunţii regale, într-un clip de trei minute

Scena balconului

Kate a fost copleşită de miile de oameni prezenţi în faţa Palatului Buckingham şi de aplauzele venite din mulţime. "Oh, wow!", a exclamat ea, când a păşit pe balcon. "

Prinţul william s-a întors către ea şi i-a şoptit: "Totul în regulă? Eşti bine?", iar Kate i-a răspuns că da.

A urmat apoi sărutul care a făcut înconjurul lumii. "OK? Uită-te la mine, hai să ne sărutăm, okay?", i-a spus prinţul miresei sale.



Cum mulţimea scanda "încă unul, încă unul", William i-ar fi spus lui Kate "Hai să le mai dăm unul. Te iubesc. Încă un sărut, în regulă?" A urmat apoi cel de-al doilea sărut, care a declanşat ropote de aplauze.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite