FOTO Un membru al Gărzii Regale, aruncat de pe cal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gărzile regale au primit ordine clare să leşine cu demnitate şi să-şi stăpânească vezica pe timpul nunţii dintre William şi Kate Middleton, dar un asemenea eveniment nu putea decurge fără incidente.

Alergică la animale, proaspăta soţie a Prinţului a tras o sperietură zdravănă în timpul plimbării cu trăsura spre Palatul Buckhingham, când un călăreţ al Gărzii Regale a fost aruncat din şa de calul pe care se afla. William i-a adresat lui Kate câteva cuvinte liniştitoare, în contextul în care calul era tot mai speriat din cauza zgomotului produs de aplauzele mulţimii. În cele din urmă, incidentul s-a terminat fără ca nimeni să fie rănit. Călăreţul reuşind să se ridice pe picioare şi să preia controlul asupra calului, pentru ca trăsura în care se aflau cei doi miri să poată trece.

"Călăreţul a oprit calul la timp, înainte ca acesta să se îndrepte spre mulţime. A evitat un dezastru. Calul mergea în faţa trăsurii şi probabil s-a speriat de gălăgie. Mulţi cai păreau agitaţi", a povestit un martor, pentru Daily Telegraph.

Foto: Gettyimages/Guliver

image
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite