William şi Kate nu pleacă în luna de miere! Prinţul se reîntoarce la muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult discutata locaţie în care proaspăt căsătoriţii William şi Kate Middleton îşi vor petrece luna de miere va rămâne un mister, cel puţin pentru câteva zile.

Prinţul se va reîntoarce, de luni, la muncă, însă restul week-endului îl vor petrece într-o locaţie privată din Marea Britanie. Cei doi au plecat încă de sâmbătă dimineaţă cu un elicopter, de la Palatul Buckingham.



Abolvent în 2006 al şcolii militare Sandhurst, prinţul William a urmat apoi cursuri de perfecţionare în cadrul Royal Navy şi Royal Air Force, după care a obţinut brevetul de pilot de elicopter.

image

În prezent, William lucrează pentru o unitate militară de intervenţie şi operaţiuni de salvare, amplasată pe insula Anglesey din Ţara Galilor, unde presa britanică speculează că se vor muta cei doi.

La scurt timp după scena de la balconul Palatului Buckingham, unde William şi Kate au apărut ca proaspăt căsătoriţi şi s-au sărutat în faţa mulţimii, cuplul regal a participat la recepţia cu şampanie, găzduită de regina Elisabeth a II-a, alături de 650 de invitaţi. După această recepţie, a avut loc petrecerea de nuntă, tot la Buckingham, cu 300 de invitaţi, care au sărbătorit alături de cuplul regal până sâmbătă dimineaţă.

image
image
image

FOTO: Gettyimages/Guliver

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite