Ultima noapte de burlaci: Kate la hotel, William la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum emoţiile nu le-au dat pace să pună geană pe geană, protagoniştii celei mai mari nunţi a secolului, Kate şi William şi-au petrecut ultima noapte de burlaci cum au simţit că e mai bine: ea cu familia, el cu poporul.

Viitoarea prinţesă a Marii Britanii a stat alături de părinţii ei, Michael şi Carole Middleton, cu sora ei, Pippa şi cu fratele ei, James, într-un hotel de 5 stele. Reprezentanţii hotelului au acoperit cu un paravan faţada, dar şi trotuarul din faţa clădirii, pentru ca familia miresei să aibă inimitate şi să poată intra în maşina care o va duce peste câteva ore spre Westminister Abbey, fără ca fotografii să o surprindă înainte de ceremonie.

Spre deosebire de aceasta, prinţul William a făcut o "baie de mulţime" la mall. Acesta a mulţumit miilor de oameni pentru sprijinul lor, care s-au înghesuit să-l atingă şi să-şi facă fotografii cu el, urându-i totodată noroc în viaţa nouă care o va începe astăzi.

Îmbrăcat lejer şi făcând glume cu oamneii, William a acordat mai multă atenţie copiilor. Aceste scene au adus aminte de mama sa, prinţesa Diana care iubea şi era iubită de oamenii obişnuiţi.

Mirele a fost însoţit la mall de fratele său Henry, dar care a stat mai retras pentru a nu distrage atenţia de la omul serii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite