Şase arţari englezeşti, instalaţi în catedrala Westminster. Primii admiratori au sosit deja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Admiratori ai familiei regale britanice au început deja să se strângă în faţa catedralei Westminster, în timp ce în interiorul celebrei catedrale au fost amplasaţi opt copaci de şase metri înălţime.

Unul dintre cei mai înfocaţi fani ai familiei regale, John Laughrey, în vârstă de 56 de ani, a fost primul sosit, "înarmat" cu un sac de dormit. El purta un tricou cu fotografia lui Kate şi William, pe care scria Diana ar fi mândră.

Am fost mereu loial familiei regale, a subliniat el.

image

sursa foto: dailymail.co.uk

Sub conducerea lui Shane Connolly, şase arţari englezeşti au fost instalaţi în catederala Westminster, pentru a se crea o alee pe care oaspeţii o vor urma când îşi vor ocupa locurile.

Fiecare copac a fost amplasat într-un ghiveci cu design de Connolly şi realizat de mână. Totul a costat în jur de 50.000 de lire sterline, deci nu se poate vorbi despre o nuntă marcată de austeritate, aşa cum se anunţase iniţial.

Ideea cu copacii a fost dată de Connolly ca un mod de "reflectare" a faimoaselor arcade ale Wesminster Abbey. Lui Kate i-a plăcut ideea, dar a ţinut să fie folosiţi copaci ce pot fi replantaţi.

Restul catederalei va fi împodobit cu flori crem şi albe.

Pe de altă parte, mai mulţi militari vor face miercuri o repetiţie pentru nunta regală, fiind aşteptate şi trăsurile, într-o procesiune de repetiţie, spre Wesminster Abbey. Va urma o repetiţie cu corul, în catedrală. Catedrala şi-a închis porţile pentru public marţi, pentru a se asigura buna desfăşurare a repetiţiilor.

La ceremonie vor participa aproape 2.000 de invitaţi, dar circa 200.000 de oameni de rând sunt aşteptaţi în Hyde Park, iar 20.000 în Trafalgar Square.

Peste două miliarde de persoane vor urmări la televizor nunta regală, iar 600.000 de turişti se îndreaptă spre Londra.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite