Prinţul Charles a glumit pe seama cheliei lui William şi a numit-o pe Kate fiica pe care n-a avut-o niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În discursul pe care l-a susţinut la recepţia dată de regină la Palatul Buckingham, Prinţul Charles a făcut şi glume despre începutul de chelie al fiului său mai mare şi a descris-o pe Kate ca pe fiica pe care nu a avut-o niciodată, relatează Daily Mail.

El a spus că familia sa este "norocoasă" să o aibă alături pe Kate şi le-a urat tinerilor căsătoriţi o viaţă lungă şi fericită împreună.

"Prinţul de Wales a făcut câteva glume despre chelia lui şi cea a fiului său, spunând că trebuie să fie ereditară", a declarat o prietenă a familiei Middleton. Aceasta a precizat că la remarca respectivă "William a zâmbit", iar Kate părea şi ea amuzată.

Cuplul princiar a participat la recepţia cu şampanie, găzduită de regina Elisabeth a II-a, alături de 650 de invitaţi. Recepţia a avut loc în galeria de tablouri a palatului Buckingham.

După această recepţie, a avut loc petrecerea de nuntă, tot la Buckingham, cu 300 de invitaţi, care au sărbătorit până sâmbătă dimineaţă. Banchetul s-a desfăşurat în State Rooms, incluzând camera de bal.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite