Gărzile de la nunta regală, sfătuite să leşine cu atenţie şi să se gândească la Anglia când vor să meargă la toaletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 1.500 de militari se pregătesc pentru ceea ce Forţele Armate britanice promit să fie o ceremonie coregrafiată cu precizie. Gărzile regale care vor escorta cuplul regal au primit ordine clare: în cazul în care căldura îi va doborî, să leşine cu demnitate, iar dacă vezica lor nu rezistă timp de patru ore să se gândească la Anglia şi să nu-şi părăsească postul.

Circa 390 de gărzi au primit cizme noi şi li s-a transmis ca timp de trei zile să le lustruiască cu ceară. Cu o noapte înainte de nunta regală ei vor trebui să-şi spele căciulile de blană, iar apoi să le usuce şi să le perieze pentru ca dimineaţă să arate impecabil.

Pentru cei care căldură sau stresul cauzat de eveniment se vor dovedi copleşitoare, ordinele sunt clare. Nu au voie să se balanseze, să scape arma din mână, să cadă în genunchi sau să pună o mână jos, în cădere. Recomandarea maiorului Dai Bevan, care va conduce Garda de onoare, este de a leşina cu atenţie: "Aceasta va implica, probabil, un nas spart şi o câţiva dinţi lipsă." Căderea pe spate va fi considerată un gest de insubordonare sau lipsă de respect.

Pentru a evita riscul leşinului, trupele au fost sfătuite să nu lege prea strâns căciulile din blană de urs şi să bea înainte cinci litri de apă. Desigur, acest lucru duce la alte probleme: cei care vor simţi nevoia de a merge la toaletă, părăsirea postului nu este o opţiune. Dacă vă vine să faceţi pipi, gândiţi-vă la Anglia şi să nu vă părăsiţi postul sub nicio formă.”

Dacă presiunea supra vezicii este prea mare, patalonii groşi, din lână, pe care îi poartă gărzile, sunt suficient de închişi la culoare pentru a "le acoperi ruşinea", a declarat una dintre gărzi.

Uniforma este alcătuită din 11 straturi de pânză şi este astfel concepută pentru a nu permite apariţia urmelor de sudoare.

Citiţi şi:

Recomandare pentru gărzile de la nunta regală ca să nu leşine: "Mişcaţi-vă încontinuu degetele de la picioare"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite