Filmul despre iubirea dintre Prinţul William şi Kate Middleton este filmat în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nici o lună de la nunta de basm dintre prinţul William şi Kate Middleton, au început filmările la o producţie de televiziune ce va prezenta povestea iubirii lor.

Un amestec de ficţiune şi realitate, producţia "William şi Kate: O poveste de dragoste regală”, urmează să fie lansată în luna august pe postul de televiziune Hallmark Channel, potrivit AP.

Filmările au început în România, la începutul lunii mai, la numai câteva zile de la nunta regală din 29 aprilie. Filmul este regizat de Linda Yellen, care a fost şi producătoarea filmului "Dragostea regală dintre Charles şi Diana" în 1982.

Realizatoarea americană, ce a ales studiourile MediaPro pentru realizarea acestei producţii, a spus despe filmul "William şi Kate" că este mai mult decât o poveste de dragoste - "este şi un film psihologic dedicat amintirii şi moştenirii lăsate de mama lui William, prinţesa Diana”.

Rolul Prinţului William va fi interpretat de actorul american Dan Amboyer, care a debutat în serialul "Lege şi Ordine", iar actriţa britanică Alice St.Clair va juca rolul lui Kate Middleton.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite