Doi români, „martori“ la nunta regală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasada britanică la Bucureşti a lansat un concurs care oferă unui cuplu şansa de a participa la recepţia dată în cinstea nunţii prinţului Wiliam cu Kate Middleton.

Petrecerea va avea loc în centrul Bucureştiului, chiar în 29 aprilie, ziua nunţii. „Vom încerca să recreăm la scară mai mică atmosfera de petrecere stradală britanică, tipică pentru astfel de ocazii", a spus Raluca Brăgărea, purtător de cuvânt al ambasadei britanice.

Concursul se adresează celor care vor să împărtăşească povestea nunţii lor. Toate poveştile vor putea fi citite şi votate pe pagina de Facebook a ambasadei britanice la Bucureşti, acolo unde a fost lansat concursul. „Am primit câteva înscrieri, aşteptăm cât mai multe până la 27 aprilie. Prin acest concurs ne dorim să împărtăşim din poveştile minunate de dragoste ale românilor şi să le oferim acestora ocazia de a se bucura alături de cuplul regal", a mai spus ofiţerul de presă.

Mirii cu cea mai frumoasă poveste vor primi invitaţii la recepţia organizată la Bucureşti şi vor sărbători evenimentul alături de Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite