Nicoleta Luciu vrea să-şi tatueze sprâncenele - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre intenţia Nicoletei Luciu de a-şi tatua sprâncenele, dezminţirea zvonurilor cu privire la o aventură a Angelinei Jolie sau noaptea petrecută de Monica Columbeanu la Izvorani. Printre alte subiecte, Zoli şi Ioana au fost în luna de miere la schi, iar Naomi Campbell este îngrozită de măritiş.

Nicoleta Luciu vrea să-şi tatueze sprâncenele. Preocupată de aspectul său fizic, Nicoleta Luciu a început să viziteze din ce în ce mai des cabinetul de tatuaj cosmetic. După ce şi-a modificat volumul buzelor cu acid hialuronic, exotica brunetă şi-a făcut o programare pentru a-şi tatua sprâncenele. Vedeta este nemulţumită de forma lor şi vrea un tatuaj permanent, scrie Click.

Aventura dintre Angelina Jolie şi profesorul ei este o minciună. Ocupată până peste cap cu filmările la "Salt", Angelina Jolie a fost implicată într-un scandal cu unul dintre profesorii care îi ajută pe actorii filmului să spună replicile cu accentul necesar. După ce au tabloidele internaţionale au urlat că Angelina se iubeşte cu profesorul Howard Samuelsohn, acesta dezminte toată povestea, anunţă Click.

Monica, la Izvorani pentru o noapte. Soţia lui Irinel i-a incredinţat acestuia fiica pentru perioada in care va lipsi din ţară. Monica Columbeanu a plecat, ieri, în Italia. Cu o seară înainte, ea a mers la apartamentul său din Bucureşti, din Piaţa Victoriei, a luat-o pe fiica sa, Irina, şi câteva geamantane cu bagaje şi împreună s-au dus glonţ la vila lui Iri de la Izvorani, pe unde nu mai călcase de zile bune, potrivit Libertatea.

Zoli şi Ioana, luna de miere la schi. Cei doi au fost în Austria, la Kaprun, unde au schiat pe gheţar, dar au făcut şi plajă la aproximativ 3.000 de metri. Sună paradoxal, dar Zoli jură că a avut vreme bună: "A fost soare mai tot timpul, vremea clar a ţinut cu noi". Cea mai frumoasă parte a vacanţei a fost însă spectacolul "Saltimbanco" al celebrei trupe Cirque du Soleil, pe care l-au văzut la Salzburg, scrie Cancan.

Naomi Campbell este îngrozită de măritiş.
Mai are patru luni şi face 40 de ani, însă Naomi Campbell susţine că, deşi şi-a găsit marea dragoste în persoana miliardarului rus Vladislav Doronin, nu are de gând să se mărite. “Sunt îngrozită de măritiş, oricât de dură aş părea eu. Mi-e frică de divorţ. Mi se pare ceva crunt pentru o familie”, a declarat recent Naomi pentru o revistă americană, afirmând că viaţa ei lângă Vladislav, este perfectă, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite